Doviđenja, Predrag Badnjarevic

29 November 2012 | adrian

Clubul nostru și antrenorul Predrag Badnjarevic au ajuns la un acord comun de reziliere a contractului. Venit la Timișoara în vara anului trecut, Predrag Badnjarevic a condus echipa noastră în două finale, în sezonul 2011/2012, cea de Cupa României și cea a campionatului.

“Am căzut de acord cu domnul Badnjarevic să întrerupem colaborarea. Nu este momentul cel mai fericit pentru o schimbare, dar sperăm să facă bine echipei. Îi mulţumesc pentru tot realizările sale sub culorile clubului nostru”

Leontin Demaio, preşedintele BC Timişoara

“În general, sunt foarte satisfăcut de ceea ce am realizat la Timişoara, de modul cum au lucrat jucătorii. Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a creşte nivelul baschetului şi pentru a crea un renume clubului. Aşa cum le-am spus şi băieţilor, le doresc să aibă rezultate cât mai bune şi să lupte pentru obiectivele din acest sezon”

Predrag Badnjarevic

Antrenorul secund, Srdjan Jovanovic, a acceptat să pregătească meciul de la Craiova, de sâmbătă, ora 19,00. Oficialii BCT fac toate demersurile pentru instalarea în cel mai scurt timp a unui antrenor principal.

În mandatul Badnjarevic, BCT a disputat 70 de meciuri oficiale (44/26):

-         50 în campionat (35 victorii / 15 înfrângeri)

-         6 în Cupa României (3/3)

-         14 în cupele europene (6/8). Zece dintre euro-partide au avut loc în Liga Balcanică (5/5), iar patru în FIBA EuroChallenge (1/3).

Conducerea BC Timișoara îi mulțumește lui Predrag Badnjarevic pentru tot ceea ce a făcut sub culorile clubului nostru și îi dorește să aibă cât mai multe succese în continuare.
6 Comments »

No comments yet.

Leave a comment